Rebecca Hagström

Kiropraktor

BSc (Hons) Human Sciences, MSc Chiropractic
AECC University College, Bournemouth University, England

Jag är uppvuxen i Stockholm och har genom hela min ungdom varit aktiv och idrottat, varav de tio senaste åren jag spelat volleyboll. Mina egna idrottsskador i ungdomen öppnade upp mina ögon för kiropraktik, och fick mig att inse att detta var något jag själv vill jobba med för att kunna hjälpa andra.

Efter en femårig utbildning blev jag sommaren 2018 utexaminerad från AECC University College, och har under det senaste året även vidareutbildat mig inom medicinsk akupunktur och användning av Kinesio Tape. Jag har under de senaste åren behandlat allt från vanliga besvär såsom ländryggssmärta, nacksmärta och huvudvärk till idrottsskador och har ett särskilt intresse för funktionell problematik i fot, ankel, knä och höft. Utöver detta finner jag det otroligt givande att behandla barn och gravida, samt mekaniska problem efter graviditeten så som bäckenproblematik.

Jag brinner för att hjälpa mina patienter till en bättre vardag och vill fokusera på att hitta orsaken till symptomen, samt lägger stor vikt vid att förebygga att symptomen ska komma tillbaka. Detta genom att individanpassa behandlingen för att ge alla patienter möjligheten att nå sina mål, oavsett om det är att bli kvitt smärta eller kunna prestera på topp inom idrotten. Varmt välkommen att ta kontakt för att tillsammans se på hur vi kan nå dina mål!