Pilates och Yoga studio

Pilates

Pilates tränare och Yoga instruktörHar du tränat med moderna pilates maskiner och redskap? Träningen blir varierad och gör dig snygg, smidig, stark och glad. När du tränar pilates stärker du hela kroppen på ett skonsamt sätt. Ditt träningsprogram anpassas hela tiden efter dagsform och behov.<
I Sverige finns det idag knappt 20 fullt licensierade instruktörer som jobbar med denna metod. Anna Grisotti är en av dem.

Mjuk Start. Har du inte tränat på många år? Eller har du äntligen fått OK från din läkare eller sjukgymnast att börja träna efter en skada/sjukdom? Steg för steg introduceras du i pilates träning och väcker din kropp så att den blir starkare och smidigare. Du tränar på en matta eller i maskiner. Ofta används små redskap såsom viktbollar, gummiband, små flexbollar och andra spännande redskap.

Atletisk pilates. För dig som tränar regelbundet men känner att du behöver komplettera din träning eller få ny inspiration. Pilates träning kan utövas så att du får en fysisk och mental utmaning. Upp-och-ner vända positioner, ovanliga balans övningar, hängande övningar i speciella maskiner, repertoaren är enorm. Fokus ligger på att fortsätta stärka dina redan starka sidor, men även se om det finns svaga länkar i kroppen och jobba mer holistiskt med hela kroppen samtidigt.

Yoga

Personlig träning inom yoga kan göras på många sätt. Mitt fokus ligger främst i att öka medvetenhet om din kroppshållning och förbättra och balansera upp den. Men än viktigare är glädje i rörelse och känslan i att vara ”här och nu”.

I min studio kan du träna yoga med personlig tränare. Studion är inredd med pilates- och yoga redskap. Mitt mål är att du som regelbundet tränar ska få ökad styrka, rörlighet, balans och kroppskännedom. Du får inspiration, motivation och glädje, men framför allt lär du dig att röra din kropp avslappnat och med precision.

När du tränar personlig träning stärker du hela kroppen på ett skonsamt sätt. Ditt träningsprogram anpassas hela tiden efter dagsform och behov.

För aktuella priser och mer information gå in på annagrisotti.se eller ring 0703 56 52 72.

Anna Grisotti – Yoga instruktör och fullt licensierad STOTT PILATES instruktör level 1 & 2.