Samarbetspartners

Alla våra kiropraktorer är medlemmar av Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR) – föreningen för internationellt utbildade kiropraktorer i Sverige.

STOTT PILATES®. Vi är samlokaliserade med Anna Grisotti’s STOTT Pilates Studio. Anna Grisotti med team levererar personlig träning av yoga & STOTT Pilates på Östermalm i Stockholm.

Anette Pernberg och Alexander Gefwert erbjuder personlig träning i en exklusiv privat miljö – För Dig” – personlig träning, kost och hälsa i Bromma. Anette och Alex är bägge två välutbildade och erfarna personliga tränare som vi varmt rekommenderar till dig som är ute efter något alldeles extra!

Vi samarbetar med Idrottskadeexperten som är ett nätverk av legitimerade och specialiserade kiropraktorer och naprapater i Sverige. Idrottskadeexperten behandlar idrottskador i Stockholm & Göteborg.

Erik Rupp brinner för ett liv i rörelse! Han jobbar med ergonomi i Stockholm – Swopper, Muvman och KyBounder. Genom honom kan du testa Swopper och Muvman på jobbet innan ett eventuellt köp.

Varje vecka hjälper vi många med t.ex. idrottsskador, ryggont, ischias, hälsporre, akillestendinit etc. i samarbete med ischiasspecialisterna.se hälsporrekliniken.se ontiländryggen.se

Kliniker som vi samarbetar med