Christian Kordecki

Master of Chiropractic
University of South Wales, UK

Jag växte upp i Nederländerna, ett land där allt finns inom räckhåll med cykel och jag fick redan från start smak för friluftsliv och en aktiv livsstil.
Till Sverige flyttade jag i november 2021 och jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att få fortsätta min resa i livet på!

Min examen har jag från University of South Wales (WIOC), där jag erhöll en Master of Chiropractic 2019. Sedan dess har jag arbetat som legitimerad kiropraktor i England i 2 år. Där jag specialiserade mig inom kiropraktik med aktivator metoder, radiologi och att utveckla rehabiliterande träningsprogram för ens individuella behov.

Mitt mål är att fortsätta att arbeta och utvecklas inom dessa tekniker här på Engelbrekts Kiropraktorcenter. I mina behandlingar vill jag kunna lyfta fram och inspirera till vikten av ett hälsosamt sinne och kropp för att nå våra personliga mål på ett hållbart sätt. Mitt mål att hitta grundorsakerna till besvär snarare än att bara behandla symptomen.

På fritiden är jag en entusiastisk snowboardåkare och gillar allt som rör utomhus. Att upptäcka nya kulturer, träffa nya människor och se världen från olika perspektiv är några av mina passioner i livet. Jag är flytande i både engelska och holländska, och jag håller på att lära mig svenska.

Jag ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att nå dina mål.